call +359 88 2115511

Комплекс “Радост“Вие можете да откриете идеалния за Вас апартамент, независимо дали търсите комфортно и уютно студио или просторен апартамент. Ние ще Ви предложим най-доброто решение.
Проектът Комплекс Радост е проектиран въз основа на концепцита за човекът и личното му пространство.
Проектът ще бъде изграден на площ от 5737 кв.м. представляващ многофамилна жилищна сграда на 7 етажа и подземно ниво с топла връзка между петте отделни входа. Композирани са пет блока с оптимални размери, възприемани в пространството в архитектурен ансамбъл.
За жилищните модули се обособява собствен паркинг и парково пространство.
Ограденото прилежащо пространство ще бъде озелелено и ще разполага с детска площадка, зони за отдих, и открити паркоместа без такса поддръжка.
Поддръжката на комплекса се предоставя на домсъвета на етажната собственост, за да определи месечнен размер на такса и избор на фирма- професионален домоуправител.
Обслужващите площи са ситуирани в близост до входа, което намалява рискът от пренаселване на комплекса с външни посетители, за да се осигури по-добър комфорт на живот.

Жилищна сграда Радост №10 разполага с 202 апартамента.Апартаментите се предлагат завършени по БДС и са разпределени в 5 самостоятелни входа. Част от апартаментите са проектирани за хора със специални нужди. Площта варира от 47,26 кв.м. до 169,78 кв.м., за жилища с една и две спални.
Помещенията са с нормални размери, лесни за обзавеждане с висока степен на енергийна ефективност и преимуществени изложения. Големите прозорци осигуряват естетическо предимство и позволяват повече светлина да прониква в стаите. Специалните стъкла от висок клас с нискоемисионно покритие „4 сезона” ще задържат топлината навън през лятото и вътре през зимата.
В подземния гараж с предвидени 119 бр. места за паркиране, част от които изградени, като гаражни клетки.
Ако искате да представите своя бизнес по-най добрия начин или да направите инвестиция можете да закупите търговско помещение. На партерно ниво са разположени две търговски помещения с градинки. Магазините са с геометричнни правилни очертания с големи витрини, лесни за оборудване и оптимално оползотворяващи пространства.
Магазин 1 с площ 205.77 кв.м и Магазин 2 с площ 230.26 кв.м

Под: изравнителна цименто- пясъчна замаска;

Санитарни помещения: циментова замаска с наклон към сифоните;

Дограма: 7-камерна ПВЦ дограма с двоен четири сезонен стъклопакет. Входна блиндирана врата с 5-точково заключване.

Балкони: изпълнени с хидроизолация и замаска с наклон. Настилка от мразоустойчив гранитогрес.

ВиК инсталация и канализация: Водопровод изпълнен с полипропиленови тръби с PN 16 и PN 20 за студена и топла вода с алуминиева вложка до тапа. Монтирана топлоизолация на всички открити участъци с оглед предотвратяване образуването на конденз. Монтирани водомери. Канализацията ще бъде изпълнена с PVC тръби до тапа.

Електроинсталации: монтирано апартаментно табло, от което се захранват всички линии за осветление и контакти. Таблото е оборудвано със съответните предпазители и дефектозащити. Осветлението е изпълнено с проводник CYKY Lo 3x2,5 мм2 под мазилката. Монтирани ключове на височина 1,00 м от готов под. Монтирани контакти съобразно изготвения ел. проект.

Домофонна инсталация: изпълнена с окабеляване и монтирано домофонно табло до входна врата.


Основни предимства и характеристики


chat
Вашето запитване беше успешно изпратено!
chat Направи запитване
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност.
Изпрати
Този уебсайт използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика за поверителност. close