call +359 88 2115511

Комплекс “Радост“Свободни:

Апартаменти 0
Паркоместа 1
Търговски
площи
0
Гаражи 0


Етаж: Вход:


Комплекс “Радост“ - От жилищни сгради към жилищна среда и начин на живот


Качество дизайн и ефективност

Всичко в жилищен комплекс Радост се съчетава хармонично, предлагайки насладата от перфектното строителство и уникален архитектурен стил. Комбинирането на материалите и цветовете по прекрасен начин подчертава различните елементи, постигайки изящество и елегантност във всяко едно помещение, отговарящи и съвременния вкус.
При проектирането на съвременното жилище от важно значение са енергоефективността и добрия дизайн, както и икономическата обосновка на проекта.
Започваме от подробно проучване на терена и на локацията, устройствени параметри и възможности за развитие на зоната.
За постигане на хармонична среда екипът ни набляга на рекреационните пространства, зелени площи, оформянето на паркова среда с детски площадки и спортни съоръжения.
Дизайнът е ориентиран към сгради с по-плътна фасадна обвивка с отлично уплътнени прозорци, входни врати и други фасадни отвори. Така, обменът на вътрешен въздух с външен е намален многократно. Вложените в сградата строителни материали и продукти са с определящо въздействие върху вътрешния климат и околна среда. Към това може да се добави и влагането на паропропускливи ограждащи фасадни елементи и системи, които да дават възможност за отвеждане на част от влагата навън.
Като отговорна компания МС Билд Инвест сме се фокусирали именно върху строителни продукти, които могат да контролират и влияят върху климатичния комфорт в помещенията.

Качество и висок стандарт

Комплекс Радост е бутикова луксозна сграда от изключително висок клас. Обектът се отличава с великолепен дизайн, липса на шум и влага, ниски енергийни разходи за отопление и охлаждане, елегантни общи части, система за контрол на достъп и сигурност за деца.
Сградите са с ограничен достъп за външни за комплекса лица . Предвидена е система за контрол на достъп чрез врати от ново поколение оборудвани със специални брави -обезпечени с чип и осигуряващи оторизиран достъп , който гарантира по-висока сигурност.
Ние винаги се водим от желанието да предложим на своите клиенти най-доброто. Затова при изграждането на всеки наш проект внимателно подбираме материалите с които да го реализираме.
Всеки един елемент при реализирането на проекта е внимателно проектиран и изграден с максимална прецизност от първокачествени материали.
Ние сме стремим не просто към най-доброто, ние се стремим към съвършенство в нашата работа и изискваме същото от всички наши партньори.

Качество на живот и Радост

Проектите на МС Билд Инвест се отличават с цялостна концепция и внимателно обмисляне и планиране на всеки един детайл, поставяйки акцент върху изискванията, комфорта и качеството на живот на нашите клиенти.
Място за живеене притежаващо всичко необходимо за да спести времеи пари —Вашето лично време и вашите лични пари!
Вниманието към локацията, която съчетава прагматичната близост до спирки на градския транспорт, детски градини, училища и търговски обекти с комфорта от спокойствието и тишината на зелени паркови зони и места за отдих, заема ключова роля в нашите проекти.

Локацията е в динамично развиващ се квартал на Варна –квартал „Трошево“ предпочитан, както за живеене, така и за инвестиция на метри от бул.Владислав Варненчик“ . Комплексът е разположен между трите големи търговски центъра на Варна - Мол Варна, Delta Planet и Варна Тауърс.
Местоположението на комплекса предлага развита инфраструктура и изградена комуникация в район със супермаркети, детски училища, детски градини, медицински центрове, аптеки и всичко необходимо което изисква всяка модерна зона чрез която тя да придобие облик на приятна среда за живот и организация на свободното време.

РАЗСТОЯНИЯ:
150 м. – Супермаркет СБА
100 м. – Медицински център
100 м.- Пощенски клон
200 м.- ОУ „Добри Чинтулов“
300 м. – община Младост
300 м- ДГ 28 Пролет и ДГ 26 Изворче
4 км. /6 минути/ от Катедрален Храм
6 км. /9 минути/ от Морска градина

УДОБНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ: 409, 41, 22 в посока Център и ЖП гара.

chat
Вашето запитване беше успешно изпратено!
chat Направи запитване
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност.
Изпрати
Този уебсайт използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика за поверителност. close