call +359 88 2115511

Комплекс "Петият елемент"Свободни:

Апартаменти 0
Паркоместа 0
Търговски
площи
0
Гаражи 0


Етаж: Вход:


Петият елемент / The 5th Element


Петият елемент е многофункционална жилищна сграда със строга и елегантна фасада, отговаряща на мащаба ѝ. Позициониран в квартал Чайка, един от най-предпочитаните за живот квартали в град Варна. Имотът е с правоъгълна форма и се намира на първа линия, успоредно на бул. Княз Борис I. В непосредствена близост до Морската градина и Делфинариума. Апартаментите са с морска гледка.

За да получи собствена индивидуалност сградата е решена с подчертана вертикалност. Белите елементи на фасадата създават динамика и движение. Функцията е преобладаващо жилищна, планирана така, че всички апартаменти да имат прекрасна морска гледка. Сградата е развита на петнадесет надземни и два подземни етажа. Паркирането е изцяло подземно, така че наземната площ да се усвои за богато озеленена градина. Първите етажи са предвидени за магазини, фитнес, офиси и ателиета. На последния етаж са разположени само два големи апартамента, които се открояват с големи прави стай и неповторима гледка. Сградата ще бъде построена с най-съвременни материали, доставени от пазарните лидери в строителния бранш, с идеята да се постигне качествена среда на живот.

Дизайнът и проектирането на обекта са идея на едно от най-добрите и доказали се архитектурни студиа с страната, а именно STARH Stanislavov architects.

Жилищна сграда The 5th Element“ разполага с 71 апартамента, 16 ателиета, 3 магазина и 3 офиса. Обектите се предлагат завършени по БДС и са разпределени в 3 самостоятелни входа. Площта на апартаментите варира от 64.81 кв.м. до 322.69 кв.м., за жилища с една, две и три спални. Помещенията са с прави форми, нормални размери, лесни за обзавеждане с висока степен на енергийна ефективност. Височината на етажите е 3,00м., а на търговските площи 3.05м.. Предвидено е в самите апартаменти да няма носещи колони, шайби и трегери, благодарение на по-високата плоча от 25см., и по-високия клас бетон.

The 5th Element“ ще бъде изграден върху парцел с площ от 2196кв.м.. Разгърнатата застроена площ на проекта е 14 880кв.м.

РАЗСТОЯНИЯ:
200 м. – от Морска градина
450 м.- от ДКЦ Чайка
450 м. – от ОУ Захари Стояново, МГ Д-р Петър Берон, ОУ Г.С.Раковски и ГПЧЕ Йоан Екзарх
500 м. – от ДГ 22 Мечо Пух и ДГ 21 Калина Малина
500 м. – от Зоологическа градина
3,3 км. – от Катедрален Храм

УДОБНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ: 9, 14, 17а, 39, 409 в посока Центъра, ЖП гара, Галата, кв.Владиславово, Аксаково, както и в посока к.к. Златни пясъци.

chat
Вашето запитване беше успешно изпратено!
chat Направи запитване
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност.
Изпрати
Този уебсайт използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика за поверителност. close